Info - Facebook

Facebookpolitik på Vejrumbro Fri


På Vejrumbro Fri vil vi gerne dokumentere og dele vores arbejde ved at lægge billeder og tekst op på vores officielle facebook-side. Klik HER for at komme til vores facebook-side.Vi ønsker at give forældre og familie et indblik i, hvordan hverdagen er på Vejrumbro Fri – og samtidig ønsker vi at fastholde minder fra små og større begivenheder. Derudover ser vi også en mulighed for, at andre med interesse i Vejrumbro Fri kan se alt det spændende, vi laver – hvormed facebook bliver et ansigt udadtil og dermed også god reklame for Vejrumbro Fri.

 

Retningslinjer for, hvad der lægges op:

  • Der lægges primært situationsbilleder op (dvs. billeder af børn i aktivitet) – ingen portrætfotos.
  • Der lægges som hovedregel ikke billeder op af de børn, hvis forældre ikke ønsker, at deres børn optræder på facebook. Hvis vi vælger at lægge et billede op, hvor barnet er med, er det kun ved gruppebilleder. Her slører vi barnet ansigt eller dækker det til med en blomst el. lign.
  • Der lægges ikke billeder op af nøgne eller halvnøgne børn.
  • Der lægges ikke billeder op af børn, hvor de er i en negativ situation.

 

Teksten til billederne beskriver:

  • Teksten vil typisk beskrive, hvad der foregår af aktivitet på billedet.
  • Teksten kan også indeholde en beskrivelse af formålet med aktiviteten, og hvad børnene lærer.
  • Der optræder ingen navne på børn.


Kun ansatte på Vejrumbro Fri har mulighed for at lægge tekst og billeder op på siden. Alt som lægges op på siden skal være i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Desuden må der ikke lægges fagpolitiske synspunkter eller stødende bemærkninger op på siden.

Hvis personalet vælger at bruge deres egen telefon til at fotografere med, sletter de billederne på telefonen, efter de har lagt dem op.